Přírodní řízky po myslivecku
Potřebujeme:
- 5 ks vepřových kotlet
- 1 ks jarní cibulky
- 1 ks červené papriky
- 1 ks zelené papriky
- 200 g žampionů
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 250 ml vývaru
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 ks Ramy Cramefine
- sůl, olivový olej
Postup:
Cibulku nakrájíme na kostičky a osmažíme na olivovém oleji až zesklovatí. Papriky nakrájíme na tenké nudličky, přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme. Poté přidáme rajský protlak a zředíme vývarem. Maso naklepeme, osolíme a osmahneme na olivovém oleji po obou stranách. Přidáme směs zeleniny, žampionů a dusíme, až je maso měkké. Pak ho vyjmeme z omáčky. Smetenu smícháme s moukou a vmícháme do připravené omáčky. Poté vložíme kotlety a ještě krátce podusíme.