Velikonoční nádivka s kuřecím masem
Potřebujeme:
- 450 g kuřecího masa
- 6 rohlíků nebo 1 celozrnná veka
- 250 ml mléka
- 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv
- 1 lžíce olivového oleje (např. Bertolli)
- 4 vejce
- muškátový květ
- svazek pažitky
Postup:
Kuřecí maso zlehka naklepeme a opečeme po obou stranách na rozpáleném olivovém oleji. Po vychladnutí rozkrájíme na kousky. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přelijeme mlékem. Po chvíli přebytečné mléko vymačkáme. K namočeným rohlíkům přidáme kousky masa, muškátový květ, nadrobno nasekané kopřivové listy, sůl a rozšlehaná vejce. Směs promícháme, urovnáme do ohnivzdorné nádoby a zapečeme.