Tento web podporuje

Grilovaný plněný kapr

Potřebujeme:

  • 1 ks celého kapra
  • 150 g rostlinného oleje
  • 100 g cibule
  • 100 g papriky
  • 100 g lilku
  • 100 g rajčat
  • 200 g tvrdého sýra
  • sůl, česnek, koření na ryby, bylinky

Postup:

Kapra vykucháme, očistíme, omyjeme ve vodě, osolíme a potřeme rostlinným olejem a kořením na ryby. Připravíme si nádivku  – nasekáme cibuli, prolisujeme česnek, nakrájíme papriku, rajčata, lilek, nastrouháme sýr a všechny ingredience smícháme dohromady. Takto připravenou nádivku vložíme do kapra, kterého zabalíme do alobalu a pozvolna grilujeme. Podáváme s pečivem nebo s pečenými brambory, čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.