Velikonoční nádivka s kuřecím masem

Potřebujeme:

  • 450 g kuřecího masa
  • 6 rohlíků nebo 1 celozrnná veka
  • 250 ml mléka
  • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv
  • 1 lžíce olivového oleje (např. Bertolli)
  • 4 vejce
  • muškátový květ
  • svazek pažitky

Postup:

Kuřecí maso zlehka naklepeme a opečeme po obou stranách na rozpáleném olivovém oleji. Po vychladnutí rozkrájíme na kousky. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přelijeme mlékem. Po chvíli přebytečné mléko vymačkáme. K namočeným rohlíkům přidáme kousky masa, muškátový květ, nadrobno nasekané kopřivové listy, sůl a rozšlehaná vejce. Směs promícháme, urovnáme do ohnivzdorné nádoby a zapečeme.