Klokaní maso s brokolicí

Potřebujeme:

  • 500 g klokaního masa
  • 200 g cibule
  • 5 polévkových lžic rostlinného oleje (řepkový, olivový)
  • 1 polévková lžíce Solamylu
  • 600 g mražené brokolice
  • 200 g ořechů kešu
  • Sůl, pepř

Postup:

Cibuli nakrájíme na nudličky, necháme zpěnit na rostlinném oleji. Přidáme klokaní maso nakrájené na nudličky, osolíme, jemně opepříme a dusíme, až je maso měkké. Solamyl rozšleháme v 100 ml vody a touto směsí zahustíme dušené maso. Brokolici podusíme a podáváme k hotovému masu. Na hotové klokaní maso nasypeme nasekané pistácie. Vhodnou přílohou je např. kari rýže, opečené brambory či bramborová kaše.